Спират парното на 1 май, съобщиха от Топлофикация София.  Всички

...
 Спират парното на 1 май, съобщиха от Топлофикация София.  Всички
Коментари Харесай

Спират парното на 1 май, започва отчет на уредите

 Спират парното на 1 май, оповестиха от " Топлофикация София ".  Всички компании за дялово систематизиране са известени и имат подготвеност да стартират новата отчетната акция за отоплителен сезон 2022/23 година

Потребителите ще бъдат осведомени от обслужващия ги топлинен счетоводител за графиците на доклад. В Топлофикацията приканва клиентите си в границите на отчетния интервал да обезпечат достъп до всички жилища, в това число и до жилищата, в които отоплителните тела не се употребяват или са свалени.

За клиентите, чийто топлинен счетоводител е компанията за дялово систематизиране на „ Топлофикация София “, докладът на измервателните уреди ще стартира от 9 май.

Осигуряването на навременен достъп и доклад на всички уреди ще даде опция на топлинните счетоводители да изготвят правилно и в период изравнителните сметки. При неспособност да се обезпечи достъп до парцела на оповестените дати, потребителите могат да се свържат с топлинния си счетоводител и да заявят спомагателна дата за самостоятелен доклад, която се заплаща съгласно ценоразписа на съответната компания за дялово систематизиране.
Допълнителна информация клиентите могат да получат на осведомителния телефон на дружеството 0 700 11 111.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР